Over Tip Top Verhuur Service

Tip Top Verhuur Service is gespecialiseerd in het verhuren van alle benodigdheden voor bijeenkomsten en gelegenheden. Kwaliteit Service en Advies staan bij ons al meer dan 40 jaar hoog in het vaandel.

Sample banner


Het begin van Tip Top Verhuur Service.

Het verhuurbedrijf is rond 1970 ontstaan uit de vraag vanuit de huishoudelijke artikelen winkel Tip Top Bazaar op de parkweg in voorburg gegecombineerd met de kennis van het ontmoetingscentrum en zalen verhuur centrum Tip Top op de damlaan in Leidschendam. Door deze twee bedrijven te combineren en de artikelen te gaan verhuren waren wij een van de eerste verhuurbedrijven in nederland met een compleet verhuurassortiment en veel ervaring met organiseren. Vanuit tip top bazaar werd de kennis van porcelein en rvs zoals servies, bestek, glazen, schalen en alle kleine materialen gebundeld met de kennis van wekelijks organiseren en inrichten van compleet verzorgde bijeenkomsten en gelegenheden zoals stoelen, tafels, statafels buffettafels dinertafels linnen en alle grote materialen.

Klaar voor de toekomst

Met meer dan 10.000 artikelen die schoon klaar staan en direct uit voorraad leverbaar zijn, kan Tip Top Verhuur Service u van dienst met al de benodigdheden voor bijeenkomsten en gelegenheden, Tip Top Verhuur Service Levert dagelijks aan bedrijven, instellingen en particulieren in de de regio van Zuid-Holland Noord-Holland en Utrecht. Altijd de nieuwste materialen en stipte levering. Tip Top Verhuur Service vernieuwd iedere maand verschillende artikelen uit het assortiment. Met nieuwe verhuurartikelen kunnen wij u optimaal van dienst te zijn om uw bijeenkomst of gelegenheid te laten slagen voor u en uw gasten. Kwaliteit Service en Advies op maat geleverd waar en wanneer het u maar wilt. Professionele service, hoge kwaliteit artikelen en Advies op maat geleverd. Al meer dan 50 levert Tip Top Verhuur Service naar tevredenheid aan restaurants hotels Cafe's gemeenten catteraars en iedereen die op zoek naar service, kwaliteit en advies met materialen voor een gunstige huurprijs.

40 jaar ervaring

Met 40 jaar ervaring en uitgebreide kennis kan Tip Top Verhuur u altijd bijstaan als het gaat om materialen voor uw gelegenheid.. Met een compleet nieuw verhuurassortiment en een eigen wagenpark zijn alle benodigdheden direct binnen 2 uur leverbaar aan particulieren bedrijven en instellingen.

Dank voor uw interesse in Tip Top Verhuur Service

Tip Top Verhuur Service
Alles huren voor gelegenheden en bijeenkomsten