Wij zijn u graag van dienst met een compleet verhuurassortiment

Waarom kiezen voor Tip Top Verhuur Service

Met een compleet vernieuwd verhuur assortiment bent u altijd verzekerd van goed werkende en betrouwbare materialen. Maandelijks vervangen wij materialen zodat u altijd verzekerd bent van optimaal gebruikers gemak en een perfecte uitstraling.

Hoge kwaliteit horeca en evenementen materialen. Uitstekende service vanaf het bezorgen tot en met het ophalen. Advies van de specialist opmaat geleverd voor iedere bijeenkomst of gelegenheid vanaf 10 tot 1000 personen.

Dagelijkse eigen transportdienst om alle goederen stipt op tijd te bezorgen en weer op te halen op iedere gewenste locatie in Nederland.

3 dagen huren voor de prijs van 1 dag. Alle goederen worden automatisch zonder extra huurkosten een dag voor gebruik afgeleverd en een dag na gebruik weer opgehaald. Voor gebruik in het weekend worden de goederen veelal op een vrijdag afgeleverd en op een maandag weer opgehaald. Zo heeft u een dag de tijd om de goederen klaar te zetten voor het gebruik en een dag de tijd om alles weer in te pakken en klaar te zetten voor het ophalen.

Met de nieuwste goederen en een voordelige huurprijs voor 3 dagen bent u altijd verzekerd van de beste prijs kwaliteit verhouding. Alle benodigdheden voordelig huren bij de specialist. Makkelijk snel en voordelig afgeleverd op iedere gewenste locatie in heel Nederland.

De sterke punten
Kwaliteit
Het complete verhuur assortiment bestaat uit hoogwaardige en duurzame artikelen.
Service
Bezorgen en ophalen, opbouwen en afbouwen kunnen wij voor u uit handen nemen.
Advies
Wij helpen u graag met al uw vragen en kunnen u adviseren over de aantallen en de benodigdheden.
Maatwerk
De complete verzorging van het plaatsen en weghalen volgens afspraak op iedere gewenste locatie.