Verhuur informatie

Verhuur informatie

Verhuur Informatie Tip Top Verhuur Service

.Minimum orderbedrag
Op alle verhuringen is een minimum orderbedrag van 50,00 euro van toepassing exclusief btw en transportkosten. Reservering aanvragen onder dit bedrag worden naar boven afgerond.
Huur termijnen
Een huur termijn is voor drie dagen. De dagen van het bezorgen en ophalen worden niet berekend in de huurprijs. De goederen worden een dag eerder op locatie afgeleverd en een dag later op de locatie weer opgehaald door Tip Top Verhuur Service. Geef bij het aanvragen van uw reservering uitsluitend de dag(en) op dat de goederen in gebruik zijn.

 

Direct reserveren
Alle benodigdheden kunt u snel en makkelijk reserveren met de blauwe knop reservering aanvragen onder ieder artikel. Nadat de totale reservering is afgerond met uw gegevens en verzonden naar Tip Top Verhuur Service, wordt uw aanvraag administratief verwerkt en gereserveerd. Voor vragen of advies tijdens het aanvragen van een reservering kunt u telefonisch contact opnemen met een medewerker op kantoortijden of 24/7 een e-mail sturen via het contact formulier.

 

Aantallen per verpakkingen
Servies, bestek, glazen. servetten en schalen worden in vaste aantallen verpakt en afgeleverd. Borden en bestek per 12 stuks, soepkoppen per 15 stuks, glazen en koffiekoppen per 24 stuks, servetten per 6 stuks, opdien bestek en schalen per 3 stuks. Indien het gereserveerde aantallen afwijken van de verpakking, worden de aantallen naar boven afgerond.

 

Transportkosten
Transportkosten worden berekend naargelang het volume, de afstand en de tijd die nodig om de goederen te transporteren. De minimale transportkosten zijn voor regio's van Den haag en leiden 24,50 euro voor het bezorgen en 24,50 voor het ophalen. Regio's van Rotterdam en Gouda 49,50 euro voor het bezorgen en 49,50 voor het ophalen. Regio's Amsterdam en Utrecht 99,50 euro voor het bezorgen en 99,50 voor het ophalen. De transport kosten zijn exclusief arbeid op locatie. Wacht uren en arbeid op locatie kunnen achteraf in rekening worden gebracht.

 

Bezorgen en ophalen door Tip-Top Verhuur Service
Alle gehuurde goederen worden door Tip Top Verhuur Service gebracht en weer opgehaald op iedere gewenste locatie in heel Nederland. De goederen worden op handige transportkarren afgeleverd die worden gebracht en gehaald op een plaats die met de vrachtwagen bereikbaar is. De standaard tijden voor bezorgen en ophalen zijn op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Voor het bezorgen en ophalen buiten de werkdagen en tijden, of op vaste tijden is een afspraak via de administratie mogelijk.

 

Opbouwen en afbouwen
Tip Top Verhuur Service kan u al het werk uit handen nemen door de goederen op te bouwen voor gebruik en af te bouwen na gebruik. Deze arbeid op locatie wordt berekend met een uurloon per uur en per persoon op basis van nacalculatie.

 

Schoonmaken achteraf
De goederen worden 100 % schoon en verpakt afgeleverd en bij terugkomst weer schoon en verpakt terug verwacht. Voor schoonmaakkosten wordt er 50 % van de huur prijs berekend of de tijd die nodig is om al het gehuurde schoon te maken.

 

Breuk of verlies
Goederen en verpakkingen zoals kratten en transportmiddelen worden bij terugkomst in het magazijn gecontroleerd, geteld en opnieuw gereinigd. Ontbrekende of beschadigde goederen of verpakking worden vervangen en kunnen achteraf in rekening worden gebracht door middel van een eind factuur.

 

Betalingen
1. Contante betaling : Gepaste betaling aan de chauffeur van Tip Top Verhuur Service op de dag van het bezorgen. 2. Vooraf per Bank overschrijving : Het totaal bedrag dient een week voor de afleverdatum zichtbaar te zijn op het rekeningnummer van tip top verhuur Service. 3. Achteraf per bank op rekening. Het totaal bedrag dient 14 dagen na de factuur datum te worden voldaan op het bankrekeningnummer van Tip top Verhuur Service

 

Legitimatie
De huurder of een daartoe gemachtigd persoon dient een geldig legitimatiebewijs, paspoort of rijbewijs te tonen bij het afleveren van de goederen.

 

Annuleren
Na akkoord van de orderbevestiging en tot. 21 dagen voor levering 25% van het order totaal. 14 dagen voor levering 50% van het order totaal. 7 dagen voor levering 75% van het order totaal. 3 tot 1 dag voor levering 100% van het order totaal.

 

Verhuur voorwaarden
Op alle transacties zijn de algemene huurvoorwaarden van Tip Top Verhuur van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Haaglanden en staan vermeld op deze site.

 

Vragen en advies
Tip Top Verhuur Service is voor vragen en advies 7 dagen per week bereikbaar via de email en telefonisch bereikbaar op alle werkdagen van Maandag tot en met Vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur op telefoonnummer 070 327 36 35.

 

Tip-Top Verhuur Service Alle benodigdheden Huren Voor Gelegenheden en Bijeenkomsten. Partyrental verhuurservice Feestverhuur Verhuurbedrijf Horecaverhuur Partyverhuur Evenementverhuur