Vloervlonders hardhout lat om lat 100 x 100 cm

Vloervlonders hardhout 1 x 1 meter vloer vlonder verhuur huren
SKU
VL21
€ 0,00
  • 1 Huur Dag: € 4,95
  • 2 Huur Dagen: € 7,45
  • 3 Huur Dagen: € 9,90
Current Store Time: 2021-12-03 12:25:26
Vloervlonders hardhout lat om lat 100 x 100 cm is beschikbaar om te kopen in stappen van 1

Vul bij de datums de dag(en) in dat de goederen in gebruik zijn. Bij gebruik van 1 dag, twee keer dezelfde datum invullen. Vul een aantal in en druk op de knop Offerte aanvragen om de artikelen in uw offerte overzicht te plaatsen.

Alle goederen worden automatisch zonder berekening van extra huurdagen, 1 dag voor gebruik afgeleverd en 1 dag na de gebruik weer opgehaald. zodat u de ruimschoots de tijd heeft om alles te installeren en in te richten.

De materialen worden verpakt in kunststof kratten en op handige rolcontainers afgeleverd op iedere gewenst locatie in Nederland.

Betaling op de datum van aflevering of voor de aflevering via een eigen bank overschrijving.

Bel of e-mail gerust, indien u nog vragen heeft over de producten of diensten.


Vloervlonders hardhout 1 x 1 meter vloer vlonder verhuur huren

Verhuur Informatie

Verhuur prijzen zijn exclusief btw.en overige diensten

Huurtermijn De genoemde prijzen op deze website zijn per dag dat de goederen in gebruik zijn.

Bezorgen en Ophalen De goederen worden zonder berekening van extra huurdagen, 1 werkdag voor het gebruik afgeleverd en 1 werkdag na gebruik weer opgehaald door Tip Top Verhuur Service.

Extra diensten Extra diensten naast het huren van goederen zoals transport, opbouwen en afbouwen op locatie in de avond of in het weekend door Tip Top Verhuur Service is mogelijk na overleg via de administratie.

Transportdienst bezorgen en ophalen op iedere gewenste locatie in heel nederland

Dagelijkse transportdienst in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Leidschendam - Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Pijnacker, Delft, Zoetermeer, Nootdorp, Zoeterwoude, Hazerswoude, Leiderdorp, Sassenheim, Lisse, Noordwijk, Aalsmeer, Westland, Naaldwijk, Monster, de Lier. Huren bij u in de buurt. Bezorgen en ophalen