Gelegenheden

Gelegenheden huren en Bijeenkomsten verhuur
Compleet nieuw verhuur assortiment voor alle gelegenheden


Voor het huren van : meubilair, stoelen, tafels, statafels, buffet, linnen, servies, bestek, glazen, apparatuur, tenten, podium, kramen, verlichting, geluid.Compleet verhuur assortiment


Gelegenheden

Vragen & Antwoorden
Hoe kan ik reserveren ? 1 - Kies via het verhuur assortiment in het bovenmenu een artikel. 2 - Selecteer een begin en eind datum en vul het benodigde aantal in. Druk op de knop in het artikelvenster om het artikel in een overzicht te plaatsen. 3 - Kies via het verhuur assortiment in het bovenmenu het volgende artikel om de order uit te breiden. 4 - Druk in het overzicht op de knop in de rechterkolom om de reservering af te ronden en te verzenden
Hoe lang is een huurtermijn ? Een huurtermijn is voor 3 dagen. De eerste dag om de goederen te bezorgen, de tweede dag voor het gebruik en de derde dag voor ophalen. Voor een langere huur periode dan 1 week of bij regelmatige inhuren kan Tip Top Verhuur Service een aantrekkelijke kortingen aanbieden. Al de genoemde prijzen zijn per 3 dagen, per stuk en exclusief 21 % btw en overige diensten zoals transport, arbeid op locatie en schoonmaken.
Wat zijn de kosten voor het bezorgen en ophalen ? Voor het bezorgen in de verschillende regio's worden de volgende onkosten door berekend. Regio Den Haag en Leiden 24.50. Regio Rotterdam en Gouda 49,50, Regio Amsterdam en Utrecht 74.50. Voor het ophalen van de goederen wordt een gelijk bedrag berekend.
Op welke tijden worden de goederen afgeleverd en weer opgehaald ? De tijden van levering en ophalen zijn in de ochtend tussen 9:00 en 13:00 uur of in de middag tussen 13:00 tot 17:00 uur. Transport buiten deze tijden is mogelijk in overleg met de planning.
Hoe en waar worden de goederen afgeleverd ? De goederen worden 100% schoon verpakt in kratten en gesorteerd op karren afgeleverd. De aflevering is op een plaats die met de vrachtwagen bereikbaar is en waar de karren overheen kunnen rijden. Voor intern transport op locatie kunnen er afspraken worden gemaakt via de eplanning.
Hoe en waar worden de goederen opgehaald ? Alle goederen dienen weer schoon verpakt en gesorteerd in de kratten op de karen klaar te staan op de afgesproken tijden bij het ophalen. Voor arbeid op locatie, schoonmaken, sorteren of plaatsen van materialen in de karren bij het ophalen kunnen er achteraf kosten in rekening gebracht worden. Voor het schoonmaken achteraf wordt er 50 % van de huurprijs in rekening gebracht. De goederen dienen klaar te staan in de karren op een plaats die met de vrachtwagen bereikbaar is.
Kan ik de materialen laten opbouwen en afbouwen ? Voor het opbouwen en installeren van de goederen op locatie wordt er een uurloon per persoon berekend. Op verzoek kan er een na de reservering en telefonisch overleg, een inschatting worden gemaakt van de totale op en afbouw kosten.
Per hoeveel stuks kan ik reserveren Meubilair tafels, stoelen en grote materialen worden per stuk verhuurd. Servies en bestek per 12 stuks, glazen per 24 stuks. kleine materialen zoals schalen en opdien bestek per 3 stuks. Na ontvangst van uw reservering worden de aantallen door de administratie naar boven afgerond met de verpakkingen.
Wanneer kan ik het beste reserveren ? Het is raadzaam om minimaal 3 weken voor de aflevering te reserveren. Het later toevoegen van goederen aan de reservering is altijd mogelijk tot 3 werkdagen voor de levering in verband met het verwerken van uw order. Neem hiervoor contact op via de e-mail of telefoon met de administratie.
Waar staan de Huurvoorwaarden ? Alle leveringen vinden plaats volgens de algemene huurvoorwaarden. Door een bestelling te plaatsen via de site gaat u akkoord met de algemene huurvoorwaarden van Tip Top Verhuur Service. De voorwaarden staan vermeld op deze site en zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel in den haag. Deze huurvoorwaarden kunnen ook per post toegestuurd worden.
Wat als ik onverwachts op korte termijn nog goederen nodig heb ? Voor het bezorgen op kort termijn of nalevering op korte termijn kunt u contact opnemen met de administratie. De goederen kunnen binnen 2 uur nageleverd worden op locatie. Aan een spoed bezorging zijn extra kosten verbonden.
Hoe kan ik een account maken of inloggen Bij het afronden van uw reservering kunt er voor kiezen om een account aan te maken. Via een account kunt op ieder moment de reservering status bekijken en uw vorige reservering nogmaals plaatsen.
Hoe kan ik een offerte aanvragen Door alle benodigde goederen en aantallen in de winkelwagen te plaatsen krijgt u snel en makkelijk een overzicht van de totale kosten.
Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu ? Voor antwoord op al uw vragen kunt u op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch contact opnemen met een medewerker van het kantoor op telefoonnummer 070 327 36 35. Buiten deze tijden kunt altijd 24/7 een e-mail sturen via het contact formulier. De email wordt per omgaande of de volgende werkdag beantwoord.

Geen producten gevonden voor deze selectie.