Partytent verhuur - Partytenten huren

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Compleet vernieuwd verhuur assoriment

Compleet assortiment

Met een nieuw breed assortiment van professionele verhuur materialen kunt u bij Tip-Top Verhuur Service alles huren voor iedere gelegenheid of bijeenkomst. Al meer dan 50 jaar levert Tip-Top Verhuur Service naar tevredenheid aan gemeentes, bedrijven, hotels, restaurants, instellingen, cafe's, partyverhuurders en cateringbedrijven. Tip-Top Verhuur is gespecialiseerd in alle benodigdheden voor bruiloften receptie's openingen, congressen, feesten, tuinfeesten, party's, evenementen en alle andere bijeenkomsten.

Kwaliteit

De huurmaterialen zijn van professionele kwaliteit en worden 100% schoon en verpakt in plastic kratten op handige maatkarren geleverd. Uitsluitend materialen van de beste kwaliteit worden in het verhuur assortiment opgenomen. Bij terugkomst worden alle materialen grondig schoongemaakt en gecontroleerd zodat u altijd verzekerd bent van schone materialen met optimaal gebruikersgemak en veiligheidseisen.

Service

Met een team van ervaren medewerkers staat Tip-Top Verhuur Service klaar om u bij te staan met raad en daad bij het huren van goederen. Naast een breed assortiment wordt er door Tip-Top Verhuur Service u ook veel werk uit handen genomen zoals bezorgen en ophalen, op- en afbouw van de goederen op locatie en ook het schoonmaken achteraf van goederen.

Advies

Door een ruime ervaring kunnen de medewerkers van Tip-Top Verhuur Service u optimaal van dienst te zijn met goederen en advies voor uw complete bijeenkomst. De medewerkers van Tip-Top Verhuur Service zijn op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Via de site kunt u 24/7 een keuze maken uit de benodigdheden en diensten en een reservering plaatsen.

Partytent verhuur - Partytenten huren